Тржишта

Европа:Немачка, Велика Британија, Француска, Данска, Швајцарска, Шведска, Финска, Литванија, Норвешка, Аустрија, Италија, Португал, Шпанија, Пољска, Холандија, Грчка, Естонија, Чешка, Белгија…….

Америке:Сједињене Државе, Мексико и Бразил

Африка:Јужна Африка

Азија:Филипини, Хонг Конг и Сингапур

Океана:Аустралија и Нови Зеланд